Hvordan bli kvitt maur

Maur: Hvordan bli kvitt dem – Små sorte maur kan være veldig uønskede og de kan også være uappetittelige. Jeg har mange ganger vært sinna av dem, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.

Grupper av maur kan utrette fantastiske ting når de jobber sammen. Mer info. Etter din erfaring er de imidlertid ikke annet enn irriterende hvis de kommer inn i rommet ditt. Synet av maur som dekker benkeplatene dine når du står opp om morgenen er uutholdelig. Forsyningskjeder og kommunikasjonslinjer tilbake til kolonien kan etableres gjennom de minste sprekkene i et hus.

Du må bestemme hvor og hvordan maur kommer inn i rommet ditt for å kontrollere dem. Hver gang du finner maurstier inne i huset, kan du spore dem tilbake til der maurene kommer inn. Det kan komme fra under vasken. Muligens er det en sprekk i baksiden av flisen som forårsaker det. Det kan godt være et problem med forseglingen i vinduskarmen. Måtene å komme inn i et hjem på er like mange som maur i verden, så gå bakover på sporet deres for å se hvor de kommer fra.

Når du har bestemt inngangspunktet inne, er neste trinn å identifisere inngangspunktet utenfor. Her er hvor det blir vanskelig: den utvendige inngangen kan være langt unna den indre inngangen, eller de kan være de samme.

Mer å lese Det er ingen forskjell i inngangspunkt hvis de kommer under en vinduskarm. Lett. Men hvis hjemmet ditt er laget av murstein, kan de ha tunnelert mellom mursteinen og sidekledningen i hele husets lengde før de oppdaget en innvendig velkomstmatte. VVS og elektriske ledninger som går inn og ut av huset er flotte steder!

Begynn å se på ytterveggen der de var inne for å finne ut hvor det ytre inngangspunktet er.

Disse inngangspunktene må oppdages slik at du kan stoppe mauren der!

Spray både innenfor og utenfor disse inngangene rikelig. Sprayen skal sprayes til venstre og høyre, opp og ned, og side til side av punktene for å kontrollere maurene som allerede er der og også for å hindre nye maur i å komme inn. Spray deretter disse områdene hver dag i tre dager (en annen grunn til at du bør bruke trygge, helt naturlige produkter siden du vil være rundt disse områdene i flere dager), og du vil se en enorm forbedring.

Det kan være behov for en ukes behandling hvis infestasjonen er alvorlig.


Maurene er nå på utkikk etter nye inngangspunkter. Observer maurstier med stor flid de første ukene. Hvis du ser noen tegn til maur, sikre inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Flere tips kan du få på Skadedyrhjelp.